fbpx

Prøv Farm Weather gratis i 14 dage

Nyheder

Find og læs alle vores seneste nyheder

Seneste nyheder

Nyheder

Undgå udbyttetab på grund af septoria – bekæmp i tide

Septoriaangreb plager hvert år danske landmænd og er skyld i store udbyttetab. FieldSense har derfor implementeret en septoriamodel, der automatisk advarer landmanden, når forholdene for septoria er gunstige. Da modellen baseres på vejrdata fra landmandens egen vejrstation kan forebyggelsen af septoria derfor nu foregå ned på markniveau.

Kunder fortæller

Historiske data giver godt beslutningsgrundlag

Claus Bak driver sin bedrift i Vestjylland bestående af et økologisk landbrug på 350 hektar og omkring 200 kvæg. I startet af året investerede han i en vejrstation fra FieldSense, som han flittigt anvender.

Kunder fortæller

De 10 største fordele ved lokale vejrdata til landbrug

Lokale vejrdata giver dig hjælp hele sæsonen, om så det er hjælp til såning, til sprøjtning eller til høst. Vi har samlet de 10 største fordele ved at bruge lokale vejrdata i dit landbrug. Få overblikket her.

Kunder fortæller

Tre vejrstationer effektiviserer på Siljebjerggaard Svineproduktion

Jacob Dalsgaard Justesen driver Siljebjerggaard Svineproduktion i Brædstrup og har investeret i tre vejrstationer fra FieldSense. Vejrstationerne hjælper ham med at prioritere sit arbejde og giver ham et databaseret overblik over vejret på hans marker:

Kunder fortæller

To vejrstationer hjælper Damsgaarden med sprøjtevejr

I foråret 2019 anskaffede Kasper to vejrstationer fra FieldSense for at hjælpe til med markdriften, og hans oplevelser har indtil videre været positive, især når han skal ud med sprøjten.

Kunder fortæller

JSJ-Agro sammenligner vejrforhold på tværs af arealer

“Vi bruger det mest til at holde øje med nedbør. Vi driver et stort areal og har ikke dækket hele arealet ind med vores vejrstationer, så det er godt at man kan se de områder, hvor vi ikke har vejrstationer.”

Kunder fortæller

Sønderjysk Sprøjteservice bruger Weather Network hver dag

“Vi bruger det hver dag. Det er en stor hjælp, at vi kan se vejret i de områder vi skal ud til og se, om det er sprøjtevejr eller ej. Vi bruger især viden om vinden og nedbør til at bedømme, om vi kan sprøjte eller ej.”

Nyheder

Vejrdata som praktisk beslutningsstøtte i marken

Søren er selvstændig landmand på Sjælland og driver Knudstrupgaard med ren planteavl på 249 hektar. Som en del af Sørens beslutningsstøtte har han anskaffet sig en FieldSense vejrstation.

Har du en historie at fortælle?

Kom i kontakt med vores skribenter.

© Copyright FieldSense 2015 – 2021 | Alle rettigheder forbeholdes

© Copyright FieldSense 2015 – 2021 | Alle rettigheder forbeholdes