fbpx

Nyheder

Få de seneste nyheder omkring FieldSense, læs om nye udgivelser og hør vores kunders erfaringer med os.

Seneste nyheder

Ny Dark Mode funktion

Med den nye Dark Mode funktion kan du nu vælge det farvetema, der passer bedst til dig. Du kan vælge imellem det lyse, mørke og automatiske farvetema. Med det automatiske farvetema skifter farvetemaerne automatisk ved solopgang og solnedgang – afhængigt af dine telefon specifikke præferencer.

FieldSense rejser 21 mio. kr. til udbredelse af vejrteknologi til landbrug

Den 17. februar 2022 skrev vi under på de sidste dokumenter, der sikrer os en kapitaludvidelse på 21 mio. kr. Investeringen skal accelerere udviklingen og udbredelsen af vores vejrstationer til landbruget og markerer samtidig en afgørende milepæl på vores rejse for at give landmænd de bedste værktøjer til at overvåge og handle på deres lokale vejrforhold.

Undgå udbyttetab på grund af septoria – bekæmp i tide

Septoriaangreb plager hvert år danske landmænd og er skyld i store udbyttetab. FieldSense har derfor implementeret en septoriamodel, der automatisk advarer landmanden, når forholdene for septoria er gunstige. Da modellen baseres på vejrdata fra landmandens egen vejrstation kan forebyggelsen af septoria derfor nu foregå ned på markniveau.

Historiske data giver godt beslutningsgrundlag

Claus Bak driver sin bedrift i Vestjylland bestående af et økologisk landbrug på 350 hektar og omkring 200 kvæg. I startet af året investerede han i en vejrstation fra FieldSense, som han flittigt anvender.

De 10 største fordele ved lokale vejrdata til landbrug

Lokale vejrdata giver dig hjælp hele sæsonen, om så det er hjælp til såning, til sprøjtning eller til høst. Vi har samlet de 10 største fordele ved at bruge lokale vejrdata i dit landbrug. Få overblikket her.

Er du nysgerrig på at prøve hyper-lokale vejrdata på din bedrift?

RABAT

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få en rabatkode.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.