fbpx

Kokeile Farm Weather 14 päivää ilmaiseksi

Historiatiedot tarjoavat perustan päätöksenteolle

Claus Bak on luonnonmukainen viljelijä Länsi-Jyllannissa Tanskassa, jolla on noin 350 hehtaaria peltoa ja 200 päätä karjaa. Tämän vuoden alussa hän investoi FieldSensen sääasemaan, jota hän käyttää säännöllisesti.

Jaa tämä blogijulkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Claus Bak on luomuviljelijä Länsi-Jyllannissa Tanskassa. Hänellä on viljelyksessään noin 350 hehtaaria peltoa ja tämän lisäksi karjaa noin 200 päätä. Tämän vuoden alussa hän investoi FieldSensen sääasemaan, jota hän käyttää säännöllisesti.

”Tuulen nopeus on tärkeä tieto. Se on hieno työkalu, etenkin vihreä-kelta-punainen-asteikko, joka ilmoittaa, milloin voin tehdä toimenpiteitä pelloillani.”

Tuulimittausten lisäksi Claus seuraa tarkasti myös sademäärää ja maaperän lämpötilaa ja tarkastelee usein aiempien päivien säätä.

”Historiatiedot ovat erinomaisia. Ne antavat todellisia lukuja, joita voit tarkastella palatessasi ja pohtiessasi pellolla tekemääsi työtä. Mikä toimi ja mikä ei – näin voin erinomaisesti oppia aiemmista toimenpiteistäni.”

Tänä keväänä sää on ollut hyvä ja erityisen sopivaa herneelle, joka on nauttinut lämmön ja sademäärän vaihteluista:

”Herneet ovat seuraavana vuorossa korjattaviksi. Ne ovat saaneet paljon vettä. Odotamme vain kuivaa säätä, jotta voimme aloittaa sadonkorjuun. Ja tämän jälkeen meidän on kylvettävä syysohra noin 14 päivän kuluttua.”

 

Tilaa uutiskirjeemme

- ja pysy ajan tasalla kaikista uutisistamme

Muut uutiset

© Tekijänoikeus FieldSense 2015-2021 | Kaikki oikeudet pidätetään

© Tekijänoikeus FieldSense 2015-2021 | Kaikki oikeudet pidätetään