fbpx

Kokeile Farm Weather 14 päivää ilmaiseksi

Siljebjerggaard sikatilalta löytyy kolme sääasemaa

Jacob Dalsgaard Justesen pyörittää Siljebjerggaardin siantuotantoa Brædstrupissa ja on hankkinut kolme FieldSense -sääasemaa. Sääasemat auttoivat häntä priorisoimaan tehtäviä töitä ja antoivat hänelle ruudulta nähtävän yleiskuvan peltojen säästä:

Jaa tämä blogijulkaisu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jacob Dalsgaard Justesen pyörittää Siljebjerggaard siantuotantoa Brædstrupissa ja on hankkinut kolme FieldSense -sääasemaa. Sääasemat auttoivat häntä priorisoimaan tehtäviä töitä ja antoivat hänelle ruudulta nähtävän yleiskuvan peltojen säästä:

”Aiemmin saatoin nousta aamu neljätä ja lähteä ruiskuttamaan vain huomatakseni, että pellolla johon olin menossa oli satanut liikaa tai oli liian tuulista, niin sitten piti kääntyä ympäri ja lähteä takaisin. Nyt voin katsoa tarkasti vallitsevat olosuhteet kolmelta FieldSense-sääasemaltani ja päättää mihin lähteä. Vai voinko nukkua vielä tunnin.”

Jacobin peltojen välillä on matkaa 25 km laidasta laitaan. Tämän takia hän säästää aikaa tarkistamalla kotisohvalla ovatko sääolosuhteet suotuisat. Kuten Jacob on jo todennut, sää voi olla erilainen jo muutaman kilometrin päässä:

”Aiemmin minun täytyi toimia vain mututuntuman perusteella. Meillä oli kyllä halpoja sademittareita paikallisesta rautakaupasta mutta nyt saamme paljon paremman yleiskatsauksen olosuhteista alueittain ja pelloittain, koska sademäärässä voi olla merkittävä ero 25 km välillä.”

Lue koko tarina Jacobista ja hänen sääasemista Erhverv+ artikkelista Digitaalinen valvonta antaa viljelijöille parempaa tulosta.

Tilaa uutiskirjeemme

- ja pysy ajan tasalla kaikista uutisistamme

Muut uutiset

© Tekijänoikeus FieldSense 2015-2021 | Kaikki oikeudet pidätetään

© Tekijänoikeus FieldSense 2015-2021 | Kaikki oikeudet pidätetään