fbpx

Ettevõttel Siljebjerggaard Pig Production on olemas kolma ilmajaama

Jacob Dalsgaard Justesenile kuulub Siljebjerggaard Pig Production asukohaga Brædstrup ning ta on investeerinud kolme FieldSense ilmajaama. Ilmajaamade olemasolu aitab tal prioritiseerida oma tööde järjekorda andes talle digitaliseeritud ülevaate ilma kohta tema põldudel:

Jaga seda blogi postitust

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jacob Dalsgaard Justesenile kuulub Siljebjerggaard Pig Production asukohaga Brædstrup ning ta on investeerinud kolme FieldSense ilmajaama. Ilmajaamade olemasolu aitab tal prioritiseerida oma tööde järjekorda andes talle digitaliseeritud ülevaate ilma kohta tema põldudel:

“Eelnevalt suutsin ma hommikuti kella nelja paiku ärgata ning põldu minnes avastasin, et väljas kas sajab liiga palju või on liiga tuuline töö tegemiseks. Nüüd saan ma täpseid lokaalseid ilmaandmeid tänu kolmele FieldSense ilmajaamale ning tänu nendele saan ma ka otsustada, kas on mõtet kodust välja minna. Või saan ma tunnikese kauem kodus puhata.”

Jacobi põllud asuvad 25 km raadiuses ühest ekstreemsusest teiseni. Tänu sellele võib ta saada ka veidi vaba aega, kui tal on võimalik jälgida põldudel olevat ilma kodust. Jacobi kogemuste järgi võib ilm olla täiesti erinev ka paari kilomeetrise vahemaa juures.

“Varem olin ma sunnitud tegutsema kõhutunde järgi. Jah, meil oli üles pandud mitmeid odavaid vihmamõõdikuid, mille me soetasime kohalikust tööriistapoest, kuid nüüd on meil palju parem ülevaade kogu piirkonnast ja põldudest, sest sademete arv võib 25 km raadiuses väga palju erineda.”

Loe kogu Jacobi ja tema ilmajaamade lugu Erhverv+ artiklist Digitaalne monitooring annab põllumehele parema efektiivsuse.

Telli meie uudiskiri

- ja ole kursis meie viimaste uudistega

Teised uudised

© Autoriõigus FieldSense 2015-2021 | Kõik õigused kaitstud

© Autoriõigus FieldSense 2015-2021 | Kõik õigused kaitstud