fbpx

Kaks ilmajaama annavad ettevõttele Testrupgård ülevaate pritsimise tingimustest

"Me jälgime peamiselt tuule kiirust ja sademeid." Erit seoses kevadiste pritsimistega "

Jaga seda blogi postitust

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Poul Rasmussenile kuulub Testrupgård, mis asub Aarhusist lõunas ning ta on investeerinud kahte FieldSense ilmajaama, mis said soetatud 2019. aasta sügisel. Viimasel ajal on ilmajaamad aidanud teda peamisel pritsimistööde teostamisel ning sellel sügisel jälgib ta peamiselt sademeid selleks, et teada, millal oleks mõistlik põldudele tööd minna tegema. Telefonis avatud FieldSense app, räägib Poul sellest, kuidas ta jälgib ilmajaamadelt saabuvaid andmeid.

“Peamiselt jälgime me tuule kiirust ja sademeid. Põhiliselt peame silmas kevadisi pritsimisi.”

Tihtipeale pole pritsiga põllul Poul. Ta on palganud abilise, kes tegeleb pritsimistega – aga mõned põllud on kuni 10 km kaugusel ning mittesobiliku ilma puhul pole mõtet sellised sõite ette võtta. Seetõttu on ka töötaja ühendatud Pouli kasutajaga, et ta saaks jälgida ilmastiku muutusi ning seeläbi ära hoida asjatuid sõite põldudele. Poul Rasmussen võtab asja optimistlikult kokku:

“Me lõpetasime just selle tiiru pritsimised. Kui midagi juhuslikult juhtuma ei peaks siis me puhkame suure tõenäosusega kuni koristuseni. Praegu on olnud mitu väga kuiva päeva ning ma loodan, et me saame varsti ka veidi vihma.”

Mõni minut pärast intervjuu lõppu hakkas Poul Rasmusseni rõõmuks ka vihma sadama.

Telli meie uudiskiri

- ja ole kursis meie viimaste uudistega

Teised uudised

© Autoriõigus FieldSense 2015-2021 | Kõik õigused kaitstud

© Autoriõigus FieldSense 2015-2021 | Kõik õigused kaitstud