fbpx

Udfyld formularen og modtag din vejrstation inden for en uge.

Har du langt mellem dine marker, eller ligger de tæt samlet? Vores personale kan hjælpe dig med at afklare dine behov, så din bedrift får den bedst mulige dækning af lokale vejrstationer. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til din bestilling.

Levering til døren

Ubegrænset support

Livstidsgaranti

Få svar på dine spørgsmål.

FieldSense Farm Weather koster kr. 2988 pr. år og en opstartsomkostning på kr. 2990, der dækker levering, support og livstidsgaranti. Abonnementet faktureres årligt, og priserne er ekskl. moms. Læs mere om vores priser her.

Når du abonnerer på Farm Weather, lejer du en vejrstation fra os. Du betaler et månedligt abonnement og et opstartsgebyr, og så tager vi os af alt omkring levering, service, reparationer, udgifter til SIM-kort, osv. På den måde har du ingen uforudsete omkostninger til din vejrstation, og du har altid en vejrstation, der virker. 

Er dine marker i tæt afstand af hinanden, vil en enkelt vejrstation ofte kunne dække dine behov. Har du til gengæld marker, der er vidtspredte med flere kilometers mellemrum, vil du ofte få glæde af flere vejrstationer. På den måde sikrer du, at du kan handle ud fra de lokale forskelle i vejr, når du eksempelvis skal til at så, sprøjte og høste.

Vejrstationen monteres på et solidt rør i rustfrit stål, som placeres i en jordskrue i jorden. Hele opsætningen er beskrevet i udførlig detalje i opsætningsmanualen, som du modtager sammen med din vejrstation, monteringsrør og jordskrue. Det tager cirka 15 minutter at installere og aktivere vejrstationen. Er vejrstationen installeret korrekt, kan den modstå ethvert uvejr.

Ja. Vejrstationen kan nemt omplaceres med den medfølgende jordskrue. Vi anbefaler at foretage omplaceringen, når jorden ikke er for kold eller tør, da det kan gøre det svært at omplacere jordskruen. 

Ja. Du kan dele adgang med alle dine medarbejdere uden begrænsning. Dine medarbejdere vil kunne se samme vejrdata, vejrudsigter og analyser, så I i fællesskab kan tage handling ud fra jeres lokale markvejr.

Vejrstationen er dækket af livstidsgaranti. Opstår der fejl eller defekt i din vejrstation, erstatter vi den uden betaling. Du får tilsendt en ny vejrstation med det samme samt returlabel til at sende den defekte enhed eller sensor tilbage til os. 

Vejrstationen er bygget til at stå udendørs året rundt. For at spare strøm og forlænge batteriets levetid i kolde perioder vil din vejrstation sende data mindre hyppigt om vinteren. Dette sørger den indbyggede strømsparetilstand for.

Vi anbefaler, at du inspicerer vejrstationen mindst to gange årligt for at fjerne snavs og ophopninger. Dette sikrer bl.a., at solpanelet lader optimalt, og at nedbørsmåleren ikke bliver stoppet til.

Nej. Vejrstationen er drevet af et kraftigt solcellepanel, der holder vejrstationens batteri opladet hele året. Batteriet skal derfor kun udskiftes i tilfælde af defekt, hvilket i så fald er dækket af vejrstationens livstidsgaranti.

Ja. Alle de historiske data kan hentes ned, helt tilbage til det tidspunkt, hvor du installerede vejrstationen.

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.

RABAT

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få en rabatkode.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.