fbpx

Ny Dark Mode funktion

Med den nye Dark Mode funktion kan du nu vælge det farvetema, der passer bedst til dig. Du kan vælge imellem det lyse, mørke og automatiske farvetema. Med det automatiske farvetema skifter farvetemaerne automatisk ved solopgang og solnedgang - afhængigt af dine telefon specifikke præferencer.

Del dette blogindlæg

Den 14. november 2022 lancerede vi en ny funktion i FieldSense appen. I dette blogindlæg kan du læse om, hvad den nye funktion inkluderer, og hvordan du tilgår funktionen i appen.

Blogindlægget omfatter:

  • information om den nye Dark Mode funktion
  • information om hvordan du vælger dit foretrukne farvetema.

Hvorfor Dark Mode funktionen?

Dark Mode funktionen er udviklet på baggrund af en række forskellige årsager. Den vigtigste grund er dog at imødekomme vores kunders behov og ønsker, så deres arbejde tidlig morgen og sen aften bliver nemmere.

Mange landmænd arbejder nemlig både dag og nat, og bruger deres app til at holde øje med deres markers vejrforhold, så de kan planlægge deres mark handlinger derefter.

Forskellige arbejdsmiljøer kræver forskellige app indstillinger.

Det kan være ret ubehageligt at åbne en hvid skærm i fuldstændig mørke. Funktionen Dark Mode sikrer en mere behagelig oplevelse, da den mørke skærm og den tonede tekst, grafer og farver er meget mere tilgængelige i et mørkt miljø. Forhåbentlig vil det gøre det lettere for dig at falde i søvn igen tidligt om morgenen, hvis det ikke er sprøjtevejr!

Det lyse and mørke farvetema vil skifte automatisk omkring solopgang og solnedgang, når FieldSense appen er blevet opdateret – afhængigt af dine telefon specifikke præferencer. Du kan også gå ind at vælge og justere farve temaerne inde i appen. I sektionen nedenunder viser vi hvordan.

 

Vælg dit foretrukne farvetema

Dark Mode funktionen giver dig mulighed for at vælge det farvetema, der passer bedst til dig. Du kan vælge mellem det lyse, det mørke eller det automatiske farvetema.

Sådan vælger du dit foretrukne farvetema:

  1. Åbn FieldSense-appen.
  2. Åbn menuen i øverste venstre hjørne
  3. Vælg “App-indstillinger”.
  4. Vælg det lyse, mørke eller automatisk farvetema.

Vi håber at du bliver ligeså glade for den nye Dark Mode funktion som vi er, og at det vil forbedre din komfort!

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

- og hold dig opdateret om alle vores nyheder

Andre nyheder

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.