fbpx

FieldSense rejser 21 mio. kr. til udbredelse af vejrteknologi til landbrug

Den 17. februar 2022 skrev vi under på de sidste dokumenter, der sikrer os en kapitaludvidelse på 21 mio. kr. Investeringen skal accelerere udviklingen og udbredelsen af vores vejrstationer til landbruget og markerer samtidig en afgørende milepæl på vores rejse for at give landmænd de bedste værktøjer til at overvåge og handle på deres lokale vejrforhold.

Del dette blogindlæg

Vi er glade for at kunne meddele, at FieldSense den 17. februar 2022 rejste en såkaldt seed-runde på 21 mio. kr. for at fortsætte vores udbredelse og udvikling af hyperlokale vejrløsninger til landmænd. Runden blev anført af Danish Agro med Rockstart og Pajbjergfonden som medinvestorer, og markerer en afgørende milepæl på vores rejse for at bringe bedre vejrløsninger til landmænd.

Investeringen giver os mulighed for at cementere vores position på eksisterende markeder samt se mod aggressiv ekspansion på nye, spændende markeder. John Smedegaard, adm. direktør i FieldSense, udtaler:

“Vores plan er at styrke vores position i Tyskland, som er et af vores absolutte nøglemarkeder. Derudover kigger vi mod Polen og England, som er de næste lande, vi ønsker at ekspandere til. Efterspørgslen på hyperlokale vejrdata er der allerede, og denne investering giver os mulighed for at imødekomme den efterspørgsel.”

Investeringsrunden byder nye kræfter velkommen
Udover de allerede eksisterende investorer Danish Agro og Pajbjergfonden byder denne investeringsrunde også velkommen til en ny investor. Rockstart er en kapitalfond med speciale i AgriFood, Energy og Emerging Technologies.

“Vores nuværende investorer er vigtige agro-organisationer og knytter os tæt sammen med et fantastisk netværk af landmænd. Rockstart bringer en masse nye perspektiver til bordet, men især er deres ekspertise inden for Agtech skalerbarhed virkelig nyttig for os på det nuværende stadie af vores rejse”, fastslår John Smedegaard.

Vi er meget begejstrede for den rejse, som denne investering giver os mulighed for at begive os ud på. Vi er glade for at kunne tilbyde vores tjenester til en hidtil uset mængde af landmænd, da vi kan se, at landmænd i stigende grad ser værdien af hyperlokale vejrdata.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

- og hold dig opdateret om alle vores nyheder

Andre nyheder

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.

RABAT

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få en rabatkode.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.