fbpx

Kommer snart: Vejrudsigter og Digitale Vejrstationer

Del dette blogindlæg

Vi har en stor nyhed! Eller faktisk har vi to. Vi lancerer nemlig to nye funktioner. Og det er ikke hvad som helst, der bliver frigivet. Det er faktisk de to funktioner, som har modtaget størst efterspørgsel i løbet af alle vores dage i landbruget. Der er tale om:

  • VEJRUDSIGTER
  • DIGITALE VEJRSTATIONER

Til dig, som er nysgerrig, kan du i det her opslag læse mere om de to tilføjelser. Hvis du er kunde hos os får du automatisk adgang til de nye funktioner, når de lanceres d. 15 november 2021.

Vejrudsigter

Vi tilføjer en vejrudsigt til vores app. Uden at ville lyde alt for selvglade tror vi faktisk, at det bliver markedets mest nøjagtige vejrudsigt for dig, der har en FieldSense vejrstation. Det tror vi, fordi vi anvender os af en metode, der kaldes Hardware Assisted Weather Forecasting, hvor man bruger hardware (altså vejrstationer) til at give prognosemodellerne nøjagtige, lokale input. Og fordi vores vejrstation står lige der, hvor du skal bruge en vejrudsigt fra – altså din mark – bliver vejrudsigten også en prognose for vejret på lige netop din mark.

Vejrudsigten vil række 16 dage frem og vil indeholde nedbør, vindhastighed- og retning samt lufttemperatur og luftfugtighed.

Digitale vejrstationer

Vi har efterhånden fået bygget et rigtig stort vejrnetværk op, som mange landmænd i fællesskab har gjort større og større. Dét vil vi nu åbne op for, så du får adgang til data fra enkelte vejrstationer.

Med andre ord vil du kunne koble dig på samtlige vejrstationer, der står rundt omkring, også selvom det ikke er ‘dine egne’. Du kan eksempelvis gøre brug af din nabos vejrstation, og han kan gøre brug af din. Der vil dog være en begrænsning på antal: Du kan max koble dig på 5 digitale vejrstationer for hver vejrstation, du selv abonnerer på.

Når du kobler dig på en Digital Vejrstation får du fuld adgang til data på så samme måde som du har til ‘din egen’. Dette inkluderer alle vejrparametre, historiske data, analyser osv.

Vi glæder os!

Den her opdatering betyder rigtig meget for os. Det er funktioner, som rigtig mange af jer har efterspurgt igen og igen. Og vi er stolte over at levere dem og blive et endnu mere værdifuldt redskab i landbruget.

Opdateringen udgives d. 15 november 2021.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

- og hold dig opdateret om alle vores nyheder

Andre nyheder

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.

RABAT

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få en rabatkode.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.