fbpx

Ny opdatering: Danmarks mest lokale Septoria-alarmer, vindretning, sprøjte-dashboard og dugpunkt

Den 1. marts 2021 udgiver vi nye funktioner til FieldSense. Få Danmarks mest lokale Septoria-alarmer, hold styr på vindretningen, sprøjt under de perfekte vejrforhold med det nye Sprøjte-dashboard, og få gavn af de nye dugtpunktsanalyser til høst, sprøjtning og andet. 

Del dette blogindlæg

Her er de nye funktioner, der kommer til FieldSense d. 1. marts

Vi implementerer en række nye funktioner til FieldSense d. 1. marts 2021. Få overblikket og læs mere om de nye funktioner, som mange af vores brugere længe har efterspurgt, og som selvfølgelig er inkluderet i dit abonnement på Farm Weather.

⤵ Septoria-alarm: Danmarks mest lokale Septoria-alarm
Vindretning: Se vindretningen i real-tid og i historikken
⤵ Sprøjte-dashboard: Sprøjt under de perfekte vindforhold
⤵ Dugpunkt: Få overblik over dukpunktstemperaturen

Bemærk: Billeder og illustrationer på denne side er fra tidligt i designfasen. Der vil sandsynligvis være afvigelser, når funktionerne udgives d. 1. marts.

Septoria-alarm
Danmarks mest lokale Septoria-alarm

Vi implementerer en septoria-alarm. Med denne funktion kan du følge med i, om vejrforholdene for septoria er gunstige eller ej. Ved at følge farveskalaen kan du vurdere, hvornår det er tid til en behandling.

Med det tætte netværk af FieldSense vejrstationer i Danmark, er vi overbevist om, at det bliver Danmarks mest præcise og lokale septoria-alarm, som vi er sikker på, at du vil få stor glæde af fremover.

Vindretning
Se vindretning i real-tid og i historikken

Undgå afdrift når du sprøjter ved at kende vindretningen. Vindretning bliver tilføjet både aktuelt og historisk vejr, så du også kan dokumentere og analysere forholdene under dine sprøjtninger, efter du har udført dem.

Vindretning har længe været efterspurgt, og fra 1. marts kan du få glæde af det nye datapunkt fra dine vejrstationer.

Sprøjte-dashboard
Sprøjt under de perfekte vindforhold

Et nyt sprøjteoverblik giver dig et samlet overblik over relevante vindforhold, når du skal sprøjte

På siden bliver du mødt af et hurtigt overblik og får derefter præsenteret de vejrdata, der ligger til grund for vurderinger. Her kan du bl.a. se, om forholdene for vind, nedbør og fordampning er gunstige for sprøjtning lige nu, eller om du bør vente lidt.

Dugpunkt
Få overblik over dugpunktstemperaturen

Dugpunktstemperatur tilføjes til dine historiske vejrdata.

Herved kan du evaluere på effektiviteten af dine sprøjtninger og foretage dine egne analyser i forbindelse med høst, sprøjtning og lignende.

God fornøjelse med dine nye funktioner

De nye funktioner er tilgængelige i app’en fra d. 1. marts. Har du ikke et abonnement på Farm Weather, kan du prøve det gratis i 14 dage helt uforpligtende.

Er du interesseret i at lære mere om Farm Weather, kan du hoppe tilbage til forsiden eller tage et kig på vores videoarkiv, hvor du hurtigt kan blive introduceret til alt det, du får, når du abonnerer på Farm Weather.

De nye funktioner er udviklet med støtte fra Pajbjergfonden.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

- og hold dig opdateret om alle vores nyheder

Andre nyheder

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.