fbpx

To vejrstationer hjælper Damsgaarden med sprøjtevejr

I foråret 2019 anskaffede Kasper to vejrstationer fra FieldSense for at hjælpe til med markdriften, og hans oplevelser har indtil videre været positive, især når han skal ud med sprøjten.

Del dette blogindlæg

Vi har været ude og tale med Kasper Thing Andreasen for at høre hvordan hans oplevelse med hans vejrstationer har været indtil videre.

Kasper driver Damsgaarden i Nordjylland med dens 750 hektar af kartofler, raps, frøgræs og korn. I foråret 2019 anskaffede Kasper to vejrstationer fra FieldSense for at hjælpe til med markdriften, og hans oplevelser har indtil videre været positive, især når han skal ud med sprøjten:

”Vi bruger det primært til sprøjtning. Det er godt at kunne holde øje med især luftfugtigheden og vinden for at kunne bedømme om forholdene er til det.”

Kaspers markmatrikler er placeret nogenlunde centralt omkring hovedgården, men der er stadig 8 kilometers afstand mellem de to vejrstationer. Alene på denne afstand kan han følge med i, hvordan vejrforholdene varierer:

”I februar var det særligt interessant at følge med grundet de store mængder regn. Der er det også rigtig fint med historikfunktionen – at man kan se historisk vejrdata og kan datoregistrere især nedbør.”

FieldSense forhandles i dag eksklusivt af Danish Agro i Danmark. Du kan besøge Danish Agro og bestille FieldSense Farm Weather her.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

- og hold dig opdateret om alle vores nyheder

Andre nyheder

Få de bedste vejrdata til de daglige beslutninger med Farm Weather.

RABAT

15%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få en rabatkode.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.